Fredrik Høyer

Den norske poeten, forfatteren og scenekunstneren blir å se på scena under Sommerfesten 2019 (lørdag).

"En ambulanse kjører utenfor og skifter tone. Defokuserer øyet og ser vinden løye bak de mollspiste gardinene, reflekterer over at vindkastene er usynlige. De grå vannmalingsskyene driver forbi… Men jeg kan jo ikkeskrive det?"
– fra diktet «Sjæl»

Fredrik Høyer er en norsk poet, forfatter og scenekunstner fra Drammen, bosatt i Oslo, mest kjent for selv å opptre med sine tekster på ulike scener og på fjernsyn og radio. Han er blant annet jevnlig bidragsyter på programmet Salongen i P2. Med en fascinasjon for rap og hip-hop og jazzlyrikk blander han ofte punchlines og oppfinnsomme rim med humor og lekenhet, i muntlige gatedikt som blander performance og litteratur. 

I tillegg til å jobbe med litteratur og dramatikk, arbeider Fredrik Høyer også med lydinstallasjoner og kunst i offentlig rom. Ofte jobber han på tvers av ulike kunstfelt og sjangre, men alltid med tekst og det språkfokuserte i sentrum, på ulike plattformer og i forskjellige uttrykk. I 2016 gav han ut diktsamlingen Grønlandsūtraen, som ble satt opp som en monologforestilling på Nationaltheatret. Fredrik Høyer er også en halvdel av artistduoen Bendik Baksaas + Fredrik Høyer.

Billetter kjøpes her: https://tikkio.com/tickets/8487-sommerfesten-pa-giske-2019

Sommerfesten på Giske
Lørdag 29. juni
Aldersgrense 18 år
Billetter kr 499,-
>
x