Ålesund Live: Brothers In Arms

Opplev «Brothers In Arms - a Tribute to Dire Straits» på Terminalen 7. juni.

«Brothers In Arms - a Tribute to Dire Straits» ble dannet i 2007 av 7 meget rutinerte musikerkompiser fra Ålesund og Brattvåg (herav en innflyttet amerikaner og to innflyttede nordlendinger).

De begynte i det små med en årlig konsert på Teaterfabrikken i Ålesund, men det viste seg fort at dette var så populært blant publikum at de måtte utvide til to årlige konserter. I tillegg har de hatt flere andre konserter rundt om i distriktet, bl.a. på Gomerhuset i Skodje, der de også har spilt flere år på rad. I 2016 har det toppet seg, med 3 utsolgte konserter på Teaterfabrikken, samt flere konserter på lokale kulturhus og festivaler.

Dire Straits, med låtskriver, gitarist og vokalist Mark Knopfler i spissen, leverte tidløs kvalitetsmusikk med sine utgivelser fra slutten av 70-tallet til begynnelsen av 90-tallet, på tvers av alle trender som kom og gikk i løpet av den tida. Brothers In Arms håndplukker de beste låtene fra hele katalogen til Dire Straits, og der er jo veldig mange å ta av, så de prøver å variere repertoaret litt fra konsert til konsert. Noen låter kommer de imidlertid aldri utenom, som f.eks. Sultans of Swing, Money for nothing, Why Worry, Romeo and Juliet og selvfølgelig Brothers In Arms.

Selv om "Brothers In Arms" gjør Dire Straits-låtene på sin måte, vil gjenkjennelsesfaktoren garantert være høy, og på konsertene til B.I.A. kan man risikere å oppleve både allsang, taktfast klapping og kanskje til og med spredte tilløp til dans..

Bandet består av:
Erik James Anderson; vokal, Ketil Strand; gitar og vokal, Lars Øverås; bass, Bjørn A. Skjelten; trommer, Kjell Myklebust; tangenter, Sten-Even Holstad; gitar og Kjetil L. Ingvaldsen; sax, perc. og tangenter.

Dørene åpner kl 22
Konsertstart kl 23
ID: 18

Pris: 199,-

Billetter: https://tikkio.com/tickets/7388-brothers-in-arms-terminalen

Brothers In Arms
7. juni
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 22
Konsertstart kl 23
ID: 18
>
x