Brit Floyd (utsolgt)

Ny dato! Flyttes til 9. oktober 2021.

Brit Floyd - Echoes 2020

The Dark Side of the Moon, The Wall og flere… inkludert den ikoniske sangen Echoes, fremført note for note og i sin helhet.

Brit Floyd, The World’s Greatest Pink Floyd Show, returnerer til scenen i 2020 for å fremføre sin helt nye produksjon Echoes 2020. Inkludert høydepunkter fra The Wall, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals og The Dicision Bell, og med en 23 minutter lang note for note fremførelse av den ikoniske sangen Echoes, som ble skrevet for 50 år siden, fra Pink Floyds album Meddle fra 1971.

De har spilt over 1000 show over hele verden siden de startet i Liverpool januar 2011, med utsolgte turnéer i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Midt-Østen. Bandet har hatt shows på verdens største scener, som Royal Albert Hal i London, Red Rocks Amphitheatre i Colorado, Greek Theatre i Los Angeles og Radio City Music Hall i New York.

Brit Floyd-showet har blitt et fenomen, og er ansett som verdens beste tribute show innen rock. Det gjenskaper finaleskonserten på Pink Floyds turné fra 1994, med en lyd-, lys- og videoopplevelse så spektakulær at det ville gitt legendene i Pink Floyd bakoversveis. Det betyr sirkelskjermer, storslått lysdesign, laser og teatralske elementer i en respektfull gjengivelse.

Det er virkelig så bra som de sier, og tettere originalen kommer du ikke - dette vil du ikke gå glipp av!

The perfect rock show - LA Times
‘Magnificent’ a musical masterpiece! - Ticketmaster

https://www.britfloyd.com/tour-dates
https://www.facebook.com/britfloydshow/
https://twitter.com/BritFloyd

Dører: 19:00
Fri aldersgrense
Sittende publikum


Pris: 599,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/14742-brit-floyd-alesund

Utsolgt

Brit Floyd
9. oktober 2021
Sparebanken Møre Arena
Dører: 19:00
​Fri aldersgrense
​Sittende publikum
>
x