Axwell Λ Ingrosso

DJ-duoen er en av headlinerne til Jugend 2018 og lager fest med gigahits som «More Than You Know» og «Sun Is Shining» på Color Line Stadion i august!

Den ikoniske posisjonen som Axwell og Sebastian Ingrosso hadde, steg til nye høyder med Axwell Λ Ingrosso. Det viste seg i Grammy-nominasjon og suksess på DJ Mag Top 100-lista m.m. etter at de hadde blitt omfavnet av den innflytelsesrike smakseliten, luksusmerker og beundrende fans over hele kloden.

På guvernørballet i New York i 2014 opptrådte de sammen for første gang. Debut-singelen ‹‹Something New›› sparket i gang prosjektet med et smell, og deretter fulgte de på med singlene 'On My Way', 'Can’t Hold Us Down' og 'Sun Is Shining'. De Stockholm-baserte karene suste rett inn i radiobølgene mens de turnerte for fullt.

Mot slutten av 2015 utga de 'This Time', hvor Pusha T medvirket, og alle inntektene av singelen gikk til FNs høykommissær for flyktninger. Duoen kickstartet 2016 med instrumental-låta 'Dream Bigger'. Nylig slapp de ‘Dreamer’, som fans over hele verden har ventet på skal komme ut i over ett år (etter at de debuterte låta under ADE 2016).

De har gjort seg mange festivalerfaringer av det store slaget, deriblant Coachella, V Festival og Electronic Daisy Carnival, pluss at de selvsagt har spilt på Ushuaia Ibiza. Axwell Λ Ingrosso har definitivt vært Sveriges hotteste musikk-eksport det siste tiåret.

I sommer skal de gjøre seg enda en kul festivalerfaring og få smake på energien fra Jugendfest-publikummet, når de kommer til Ålesund for å spille på Jugend 2018.

Billetter til Jugendfest kjøpes på Momentium-appen eller Tikkio.com

x