AURORA

AURORA legger ut på sin første omfattende Norgesturné!

Billetter: https://tikkio.com/tickets/9207-aurora-terminalen

Dører: 20:00
Support: 20:30
Show: 21:30
ID: 18

Den eventyrlige norske popdronningen AURORA skal i 2019 turnere seg gjennom flere kriker og kroker i Norge enn noen gang tidligere. Med musikk fra albumet Infections Of A Different Kind – Step 1 samt låter fra sitt kommende album skal hun nok en gang trollbinde hjemmefansen.Aurora Aksnes er den norske sangeren og låtskriveren som står bak artistnavnet i store bokstaver. Og da AURORA høsten 2018 slapp sitt andre album, Infections Of A Different Kind – Step 1, snakker hun til oss nettopp i store bokstaver. Dette albumet er på mange måter et statement. For selv om hun fremstår som ydmykheten selv, har AURORA virkelig noe på hjertet. Hun vil dele de mange sidene av å være et menneske, gjennom tematikk som spenner fra det personlige til det politiske: fra kjærlighet og død til feminisme og miljøvern. Og når musikken starter er hun ikke blyg; hun vil skrike musikken. Danse den, og invitere publikum inn i sin verden.

Det er kun tre år siden AURORA slapp debutalbumet sitt, All My Demons Greeting Me as a Friend, med over 200 millioner streams og mer enn 500 000 solgte eksemplarer. I tillegg har hun høstet tre Spellemannspriser, blant annet for Årets nykommer (2015) og Popsolist (2016) samt flere GAFFA priser.

Også utenfor landets grenser har AURORA utmerket seg med sin klokkeklare stemmme og kunstneriske uttrykk. I 2016 vant hun EUs musikkpris European Border Breakers Awards for sin debut-EP Running With The Wolves.

Gjennom dokumentarfilmen En gang Aurora (NRK) inviterte AURORA oss inn bak kulissene, og gjorde det tydelig hvordan hun i stadig større grad er en artist med stor integritet og viljekraft. Der kom vi også tettere på personligheten og kunstneren bak musikken, som nå ser frem til å dele mer av seg selv med hele Norge.

Selv om AURORA har en stor fanskare utenfor landets grenser og tas imot som en superstjerne i enkelte deler av verden, opplever hun det som noe helt eget å spille konserter på hjemmebane.

Når AURORA kommer på besøk til landets mange arenaer, kan man ikke med sikkerhet vite hva man har i vente. Men én ting er i hvert fall sikkert: idet AURORA entrer scenen er alle følelser i spill. 

AURORA
12. desember
Terminalen Byscene
Dører: 20:00
​Support: 20:30
​Show: 21:30
​ID: 18
>
x