Astrid S

Popdronninga spiller på Color Line Stadion i august.

Astrid S er i ferd med å bli en global popsensasjon.

Etter at hun slapp sin første singel, ”2AM”, i oktober 2014, tok det ikke lang tid før 18-åringen ble spådd en lysende fremtid både nasjonalt og internasjonalt.

Ett år senere hadde Astrid solgt ut sin første headlinerturné i Norge, singelen har nådd dobbel platinumstatus og mer enn 20 millioner streams. På toppen av dette har hun samarbeidet med blant andre Avicii; på den akustiske versjonen av hans hitsingel «Waiting for Love». I tillegg har hun deltatt på Shawn Mendes’ album med duetten «Air», samt skrevet og lagt vokal på låten «Dawn» med svenske iSHi.

Høsten 2015 kom oppfølgeren til «2AM», den etterlengtede singelen «Hyde». Den Lido-produserte låta fikk svært god mottakelse og suste rett inn på topp 10 på Spotify og A-listene til NRK P3- og mP3.

I november samme år stakk Astrid S av med både prisen for Årets Nykommer og Årets Låt under P3 Gull. Dette kun kort tid etter hun vant sin første MTV EMA Award for Best Norwegian Act. Blant de andre nominerte var Kygo, Madcon og Sandra Lyng.

20 år gamle Astrid S er i ferd med å etablere seg på et stort internasjonalt nivå. 2016 var et stort år med debut EP, utsolgte turneer i US og Europa og hun fikk Spellemann for årets nykommer. Hun har ligget på topplistene i 21 land og peaket på 53. plass på Spotify Global Charts.

Siden gjennombruddet i 2014 har hun levert en rekke hits, og "Hurts So Good", "Breathe" og "Think Before I Talk" er allerede blitt klassikere, også utenfor Norges grenser.

Astrid S har nettopp vært på en verdensomspennende turné som har vekt stor oppmerksomhet internasjonalt. Denne inkluderte Terminalen Byscene, hvor hun leverte en fantastisk konsert i november. I likhet med resten av landet ble denne konserten helt utsolgt. I 2018 kommer popsensasjonen tilbake til Ålesund for å spille på Jugendfest, og det gleder vi oss veldig til!

Billetter til Jugendfest kjøpes på Momentium-appen eller Tikkio

x