Åge Aleksandersen & Sambandet

En av landets største artister tar turen til Ålesund Live.

Denne mannen trenger knapt noen introduksjon. Han er en levende legende, og sammen med bandet sitt har han spilt flere tusen utsolgte konserter over hele landet opp igjennom årene - og nå ønsker vi Åge & Sambandet velkommen til Ålesund Live 2017!

Åge Aleksandersen er uten tvil en av de største artistene Norge har fostret. Gjennom sin langstrakte karriere har han som medlem i legendariske Prudence og som soloartist levert en tilnærmet uendelig rekke klassiske låter. På scenen er det få artister som kan levere en konsert fullstappet med hits, men en konsert med Aleksandersen oppleves som en lang hitparade fra begynnelse til slutt. Åges snart femti år lange karriere har inneholdt det meste og han har sanket inn Spellemannpriser, Norsk Artistforbunds Ærespris, innlemming i Rockheim Hall of Fame og en lang rekke andre hederspriser. I 2006 ble han utnevnt som Ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden.

Som de fleste sikkert har fått med seg ble det skrevet et nytt kapittel i norsk rockhistorie 17. juni 2016, når Åge & Sambandet entret scenen i Royal Albert Hall som første norske headliner noensinne. Den konserten ble utsolgt på 4 minutter! Turnéen i 2016 har vært en fantastisk suksess og det meldes at etterspørselen etter Åge og Sambandet aldri har vært større enn nå.

Åge og Sambandet er garantister for god stemning og store konsertopplevelser. Det er en sann glede å ønske trønderrockeren med band velkommen til Ålesund Live.

Billetter til Ålesund Live finner du her: https://tikkio.com/tickets/1651-alesund-live-2017

Ålesund Live
Lørdag 17. juni
Konsertstart: 21.00
>
x