Noe å glede seg til

Unge Ferrari klar for Ålesund Live

Unge Ferrari blander pop, R&B og hiphop på en særdeles smakfull måte. Nå er RnB-yndlingen klar for Ålesund Live, og gjør programmet komplett.

Unge Ferrari er virkelig en av de mest spennende artistene vi har sett her til lands de siste årene! Debutalbumet «Til Mine Venner» kom ut i 2015, og fikk en horde med femmer-anmeldelser, fra bl.a. Dagbladet, Natt & Dag, NRK P3 og Gaffa. Det ble lovord og beskrivelser som ukomplisert men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt. Samme år ble han også nominert til ‘årets nykommer’ under P3 Gull. Unge Ferrari vokste opp med alt fra Craig David, Britney Spears og Usher til G-Unit i CD-spilleren, og ønsker med sin musikk å ta med lytterne høyt og langt ut i verdensrommet ved å kombinere futuristiske 808-beats med melodiøs R&B i grensen mellom pop og hiphop. Singlene «Hvis Du Vil», «Vanilje» og «Lianer» har herjet på P3 og andre kommersielle radiokanaler i hele år, og han er også gjesteartist på Arif sin kritikerroste debutplate «HighEnd / Asfalt». 

I løpet av 2016 har Unge Ferrari vært ute på en omfattende nordisk turné, spilt på en haug med norske festivaler, samt supportet den svenske rap-stjernen Silvana Imam på sin turné. Nylig gav han også ut EPen «Hva Er Vi Nå // H.E.V.N.» sammen med Tomine Harket, til stående ovasjoner fra kritikere og fans. Siden deres første samarbeid med hitsingelen «Hvis Du Vil» i 2015 har det vært åpenbart at Tomine Harket og Unge Ferrari har en helt unik kjemi, og «Nostalgi 3 millioner» har fått tung radiorotasjon på både NRK P3 og NRK P1, generert streamingtall i millionklassen. Nylig ble den også nominert til årets låt på P3 Gull. H.E.V.N tour har solgt over all forventning. I begynnelsen av året slapp han låten «Ashanti» og det er flere godbiter på vei.

Vi har troa. Og er temmelig sikre på at allsangen vil runge under fremførelsen av store tunes som «Hvis Du Vil», «Vanilje» og «Lianer» på Sørsida i Ålesund fredag 16. juni!

Billetter til Ålesund Live kjøpes HER

Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles

Ålesund Live
Fredag 16. juni
Konsertstart: 19.30
>
x