Noe å glede seg til

Tiësto til Jugendfest

Selveste Tiësto, en av verdens største dj-er gjennom flere tiår, kommer til Jugendfest!

- Tiësto er ett av de store navnene vi har fått flest ønsker om opp gjennom årene. Vi har forsøkt å få han hit i flere år, og denne gangen fikk vi det til. Det er vi glade for og det vet vi at veldig mange anndre også er, sier en fornøyd pressesjef Terje Erstad.

Han er verdsatt av både DJ Magazine og superlojale fans, og har fått statusen som verdens beste DJ. Tjis Michiel Verwest, som han egentlig heter, er født i en liten by med navn Breda i Nederland. Hans karriere startet på de lokale skolefestene, før det gikk videre til det lille velkjente utestedet ”The Spock” i hjembyen. Her fikk han fast spilletid, og han kunne utforske og finpusse sin egen sound som førte til at han ble oppdaget av et plateselskap, og ga ut sin første av fem mixer.

Tiëstos suksess er overveldende. Han har blant annet blitt kåret til verdens beste DJ tre år på rad av DJ Magazine, vært nominert til Grammy, opptrådt på åpningsseremonien under OL i Athen og har snart 20 millioner tilhengere på Facebook. Han har blitt kåret til tidenes beste DJ av Mixmag. I 2015 vant han også Grammy for sin remix av "All of Me" av John Legend. Blant hans mest kjente sanger og remixer er klassikere som “Theme from Norefjell”, “Adagio for Strings” og “Silence”.

Siden 90-tallet har han briljert som DJ, musiker og produsent av elektronisk dansemusikk. Musikalsk sett er han nå mer eksperimenterende enn noensinne og med sine spektakulære opptredener sprenger han stadig grenser.

En av de første landene Tiësto solgte et stort antall CDer til er faktisk Norge. En ukjent mann fra Norge ringte han og spurte om å få kjøpe hele 5000 CDer. Dette var et av de største salgene til Tiësto, og han måtte faktisk spare penger for å kunne produsere så mange. Helt siden den gang har Tiësto vært en bauta innenfor elektronisk musikk, og har vært veldig populær her til lands.

Når “Tijs" ikke samarbeider med stjerner som Nelly Furtado og Busta Rhymes reiser han verden rundt og spiller utsolgte konserter for sin enorme fanskare. Han opptrer på de største scenene i verden og har for eksempel spilt for 250.000 mennesker på Ipanema Beach i Rio De Janeiro. Det kan også nevnes at i 2003, for første gang i musikkens historie, var Tiësto den første dj-en som solgte ut en konsertarena med kapasitet til 25.000 mennesker.

De siste årene er han mest kjent for låtene ”Secrets”, ”Red Lights” og ”Wasted”. Sangene har blitt streamet totalt over 420 millioner ganger (!) på Spotify, som må sies å være veldig mye selv for Tiësto.

Nå er Tiësto endelig klar for Ålesund, og vi kan ikke tenke oss noen bedre til å avslutte fredagen på Jugendfest 2017 enn nettopp han! 

Billetter til Jugendfest finner du HER

Jugendfest
Fredag 18. august
Scene: TBA
Konsertstart: TBA
>
x