Noe å glede seg til

The North West

Richard Florida kommer, kommer du?

Region Ålesund inviterer til tidenes happening innen urbanisering, arbeidsliv, kultur og fritid. Med fremtida og mulighetene i sikte blir dette et must for alle som engasjerer seg i og er stolt av regionen vår.

Historiens første The North West arrangeres 5. - 7. oktober og henter inn de beste tenkerne innen urbanisering, fremtidens arbeidsplasser, kultur og fritid.

Richard Florida (USA) kommer. Han er professor i urbanisme og rådgir byer og bedrifter over hele verden om byplanlegging og utvikling. Florida har en teori om byers kreative klima og virkningen det har for næringsutviklingen for stedet. Teoriene hans har skapt verdensomspennende debatter om urbanisme og verdiskaping. Florida er forfatter av tre bestselgerbøker om temaet og rådgir blant andre IBM, BMW, Apple og Microsoft.

Are Kalvø er også bekreftet til åpningen, hvor han kommer for å snakke om sunnmøringen på godt og vondt.

The North West skal fortelle alle, både de som bor her og de som har lyst til å bo her, at Sunnmøre er en region for alle, uansett personlighet, livsstil eller interesse. The North West skal bygge stolthet, samarbeid og identitet blant oss som lever her og har også som mål å bygge regionen vår som et attraktivt og naturlig sted å slå rot.

Bli med å skap den nye regionen gjennom debatter, kurs, forestillinger, foredrag, utstillinger….tre herlige dager til ende.

Region Ålesund arrangerer The North West med god hjelp fra Momentium som produserer og tilrettelegger arrangementet.

The North West
5.-7. oktober
Region Ålesund og Momentium
Debatter, kurs, forestillinger, foredrag, utstillinger
>
x