Noe å glede seg til

Stjernekamp-vinner Adam Douglas til Terminalen (utsolgt)

Spiller på Terminalen fredag 23. mars!

Amerikaneren Adam Douglas har for lengst etablert seg i Norge som en av de aller ypperste soulstemmene det norske publikummet har sett, både som soloartist og frontfigur i bandet High Red. Med sin singer/songwriter-bakgrunn fra USA, har han spilt og samarbeidet med mange internasjonale storheter som Jon Bon Jovi, Larry Carlton, Robben Ford og Michael Landau. Også flere norske artister i toppsjiktet, som Marit Larsen, Frode Alnæs og Vidar Busk, har hatt den store gleden av å samarbeide med Adam.


Et helt sjeldent særpreg kjennetegner Adams musikk og fantastiske stemmeprakt, hvor man fort kan få assosiasjoner tilbake til de ekte soul- og bluesrøttene fra hans hjemland. Likevel favner det musikalske uttrykket hans bredt, og anmelderne sparte ikke på godordene da hans debutalbum, ”I May Never Learn”, ble sluppet i 2015. Fra samme album hadde han stor suksess med låta "I Once Was An Honest Guy", som blant annet ble listet på NRK P1.

Med sin "nice guy"-fremtoning, hatten på hodet, og gitaren ladet, er det ikke en fot som ikke tramper takten inn i Adams musikalske univers. Publikum vil få oppleve en folkelig og ekte musikkleveranse som favner det beste av pop, folkemusikk, RnB, country og rock'n roll!

I juni slapp han sin nyeste singel, "Your One And Only Man (Again)".

Han stakk nettopp av med seieren i NRK Stjernekamp, og dette er definitivt ikke det siste vi har sett av denne karen!

Dørene åpner kl 20
Konsertstart kl 21.30
ID: 18

Pris: 349,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/3956-adam-douglas-terminalen

Foto: Jens A. Storaker

Adam Douglas
23. mars
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart kl 21.30
ID: 18
>
x