Noe å glede seg til

Rekordsalg for Jugendfest

I fjor ble Jugendfest utsolgt, og i år går billettene raskere unna enn noen gang.

Det fortsatt noen måneder igjen til årets Jugendfest går av stabelen, men allerede nå kan vi melde om rekordsalg.

Årets festival får besøk av en rekke artister som ser ut til å appellere godt til festivalgjengerne på Sunnmøre. Helt siden juletider har billettsalget gått bra, men etter at nye artister har blitt offentliggjort de siste ukene har billettsalget fått seg et ordentlig løft.

I samarbeid med Sparebanken Møre og ordningen Kulturrabatt for ungdom i Møre og Romsdal har det blitt lagt ut rabatterte ungdomsbilletter og studentbilletter. Ungdom mellom 15-20 år kan kjøpe ungdomsbilletter. Skoleelever, studenter og lærlinger kan kjøpe studentbilletter. Det er kun et begrenset antall ungdoms- og studentbilletter som legges ut for salg og ut fra tidligere erfaringer vil disse billettypene bli utsolgt lang tid i forkant av festivalen. Her er det “førstemann til mølla”-prinsippet som gjelder.

VIP-billettene for lørdagen er allerede utsolgt, men det er fortsatt tilgjengelige VIP-billetter til fredagen.

“Salget av ordinære festivalpass går også veldig bra i år, men det er plass til mye folk på Color Line Stadion og vi har fortsatt en god del billetter igjen før vi kan kan melde om utsolgt festival”, sier Ante Giskeødegård. "Den enormt gode responsen på festivalprogram, festivalområde, planlegging og gjennomføring for fjorårets Jugendfest, tror vi gjør at de aller fleste vil komme tilbake i år, og det har nok mye å si for at vi selger så bra i år. I år blir Jugendfest 10 år, og det skal markeres. Vi har et knallsterkt program i år, og det er utrolig kjekt å se den fantastiske responsen på artistene vi har sluppet så langt".

Jugendfest arrangeres på Color Line Stadion fredag 18. og lørdag 19.august og følgende artister er klare for festivalen:

Tiësto, Kygo, Ronan Keating, Highasakite, Julie Bergan, Gabrielle, TNT. Flere kommer!

Billetter til Jugendfest 2017 kjøper du HER

Foto: Jonathan Vivaas Kise

x