Noe å glede seg til

Prebz og Dennis til Terminalen (Fri aldersgrense)

Norges største YouTubere kommer til Terminalen lørdag 27. januar!

Etter å ha reist rundt for å møte fans over hele landet, lanserer Prebz og Dennis sitt første helaftens liveshow! Prebz og Dennis har de siste årene reist fjell og fjord for å hilse på fans, og nå vil de ta det hele til neste steg; med et live humorshow i ekte Prebz og Dennis stil.

Publikum vil få være med på challenges, live gaming og mye annet sprell som man kan kjenne igjen fra Youtube-kanalen til Prebz og Dennis.

Om Prebz og Dennis

Med over 167 millioner klikk på sin Youtube-kanal har Preben Fjell og Dennis Vareide bygget opp Norges største norsktalende Youtube-kanal.

Innholdet er basert på vennskapelig humor, spill og sketsjer. Siden 2012 har guttene vært pionerer på plattformen med nærmest daglige oppdateringer.

Prebz og Dennis vant “Årets Youtubekanal” og “Årets Video” på Gullsnutten 2015, samt “Årets Medienavn” hosKampanje.com. I 2016 vant de for andre gang “Årets video” og i 2017 tok de med seg prisen for “Årets Øyeblikk” på Gullsnutten.

Guttene har blitt store navn man kjenner igjen på Youtube, men de har også opptredener på TV og i sin egen kinofilm “Prebz og Dennis the movie” som kom på kino i august 2017.

Dørene åpner kl 14.30
Show kl 15.00
Fri aldersgrense og alkoholfritt arrangement

Pris: 310,-

Første-showet er UTSOLGT.

Billetter til ekstrashow her: https://tikkio.com/tickets/4442-ekstrashow-prebz-og-dennis-terminalen

Prebz og Dennis
27. januar
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 14.30
Show kl 15.00
ID: 18
>
x