Noe å glede seg til

PopQuiz med Finn Bjelke

​Fredag 30. juni, dagen før Sommerfesten på Giske, kommer endelig programleder, musikkjournalist og popquizguru Finn Bjelke tilbake til Terminalen med sin prisbelønte "PopQuiz".

Finn Bjelke har jobbet i NRK siden 1992. Først i P3 og siden i P1. Han er programleder for "PopQuiz", "Herreavdelingen" og "Herreavdelingens platesjappe". Han er også fast paneldeltager i "20 Spørsmål" på radio og TV. Tidligere har han jobbet i musikkavisene BEAT, Det Nye og MTV. Han har også vært tekstforfatter i reklamebransjen og har så langt gitt ut ni bøker. Finn brukte flere år på å få platebransjen til å skjønne at The Margarets var Norges flotteste pop-band. Finn holder jevnlig pop quizer på Josefine i Oslo og på Blinderen. Han har også vært på Slottsfjellfestivalen. I 2012 ga Finn også ut brettspillet "Pop Quiz". Et spill garantert til å skape dårlig stemning på hytter og nachspiel.

Finn besøkete Ålesund og Terminalen fredag 1.juli i fjor og det tok ikke lang tid før arrangementet ble helt utsolgt. Han satser på fullt hus, kjeft, latter og dårlig form dagen etter også denne gangen.

Dørene åpner kl 19

Quiz-start kl 21

ID: 20

30 bord med inntil 6 personer per bord

Pris per bord: 900,-

Bordreservasjon her: https://tikkio.com/tickets/2718-popquiz-med-finn-bjelke-terminalen

PopQuiz
30. juni
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 19
Quizstart ca kl 21
ID: 20
>
x