Noe å glede seg til

OnklP & De Fjerne Slektningene til Terminalen

Norges farligste boyband er tilbake på Terminalen lørdag 25. mars!

Etter å ha spilt for millioner av TV-seere over hele verden med låta «Endelig Hjemme» på Cecilia Brækhus sin Homecoming i Oslo Spektrum, legger OnklP & De Fjerne Slektningene ut på veien i 2017 med toppa lag og friske låter i bagasjen. Hele Norge skal besøkes på Slekta sin første klubbturne på over ett år, før de tar fatt på sommeren med Norges største pondus.

OnklP & De Fjerne Slektningene har siden starten i 2014 blitt et fenomen og en sensasjon i Norge, med tre sterke album, et dryss av priser og nominasjoner, hits som grenser til landeplager, og ikke minst en endeløs rekke utsolgte konserter. Bandet har gjort sjangerfusjonen rap/rock populær og truffet et enormt publikum rett i hjertet med låtsuksessen ”Styggen på Ryggen” og har vært listet sammenhengende på radio siden debuten.

OnklP & De Fjerne Slektningene er et av landets desidert beste liveband som er kjent for sine sagnomsuste konserter og forrykende sceneshow. Tidenes slektstreff er bare så vidt i gang og nå er ’Slekta’ klare for en dampende Norgesturné som inkluderer Terminalen lørdag 25. mars!

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 18

Pris: 399,-
ÅSS: 299,-

Billetter: https://tikkio.com/tickets/2266-onklp-de-fjerne-slektningene-terminalen

OnklP & De Fjerne Slektningene
25. mars
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 18
>
x