Noe å glede seg til

Highasakite til Jugendfest

Første artist til Jugendfest 2017 er klar!

Etter et magisk 2016 med to utsolgte konserter på Terminalen Byscene, headlinerslot på flere av landets største festivaler, billetter som har blitt revet vekk til det nå utsolgte(!) 2017-showet i Oslo Spektrum og et fantastisk album "Camp Echo" - så vender Highasakite tilbake til Ålesund - denne gang på Jugendfest 2017.

I mai slapp Highasakite albumet «Camp Echo» til strålende anmeldelser, og fulgte dermed opp «Silent Treatment», som klarte hele 120 uker i strekk og dermed ny rekord på Norges offisielle albumliste (VG-listen), på praktfullt vis. «Golden Ticket», «Someone Who´ll Get It» og «Samurai Swords» fra albumet er blant de norske låtene som har satt mest preg på musikkåret 2016.

Både «Someone Who´ll Get It» og «Golden Ticket» gikk inn til A-listinger på blant annet P1 og P3 helt til topps på den offisielle norske radiolisten. Låtene har også fått mye oppmerksomhet i utlandet, blant annet med playlisting på Triple J i Australia og 1Live i Tyskland. «Someone Who´ll Get It» hadde premiere på BBC1 i Storbritannia og musikkvideoen hadde premiere hos motemagasinet Vogue.

På livesiden har Highasakite nylig gjennomført en festivalsommer hvor de i Norge har vært headliner hos Øyafestivalen, Bergenfest, Pstereo, Parken og Trollrock, mens flere store internasjonale festivaler som Roskilde, Hurricane, Glastonbury, Bråvalla og Latitude også har blitt gjennomført. Highasakite gjorde ved siden av dette dessuten en egen (utsolgt) slippkonsert på Village Underground i London. Verdt å merke seg er det også at Highasakite er offentliggjort som første artist, og det norske bidraget, til årets Nobelkonsert.

Nå er Highasakite klare for Jugendfest 2017. Billetter i salg fra 28. november kl 09.00 på Tikkio.com

Highasakite
Jugendfest
Konsertstart: TBA
Scene: TBA
>
x