Noe å glede seg til

Haft Band til Terminalen (utsolgt)

For å sitere en kjent kultfilm fra slutten av 70-tallet: «We’re putting the band together», og for Haft Band gjøres dette for å feire gjenvunnet ungdom og drømmer for «One night only» på Terminalen fredag 19. mai.

Det har gått noen år siden gutta i bandet var unge og håpefulle og var en viktig del av ungdomskulturen i Ålesund og resten av Nordvestlandet, men det bør være en del som husker bandet fra labbedanser på alle ungdomsskolene eller på ungdomsdans på fritidsklubbene og klubbhusene og samfunnshusene rundt omkring. Noen som husker Guardhuset og Teknikeren? For mange knyttes dette til gode minner.

Gutta i bandet satser nå på å dra «folket sitt» ut av sofakroken eller godstolen for å feire at man faktisk har vært ung en gang, selv om det for noen kanskje begynner å bli en stund siden – for andre er det som om det var i går. Dette skal være en uhøytidelig kveld for å treffe gamle kjente, og å være ung igjen sammen. Ta på dere godformen og kom som dere er. "God musikk og fest har ingenting med alder å gjøre», Direkte sitert fra «Borgundveiens Don Juan"

Terminalen samarbeider med Haft Band om å lage en kjempekveld for alle som var unge på siste halvdel av 70 tallet og begynnelsen av 80 tallet, og vil sørge også for god stemning med temaer fra denne tiden både før og etter konserten.

Haft Band er denne kvelden:
Geir Ola «Geggen» Rønning (Sang)
Geir Leon Nakken (Gitar/sang)
Frank «Franken» Øiehaug (Trommer/sang)
Lars Ivar «Laffa» Sørnes (Piano og sånt)
Bjørn Hollingsæter (Bass/sang)
Steinar Drage (Orgel og sånt/vokal)
Willy Thommassen (Gitar)

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 20

Pris: 350,-
Utsolgt

Haft Band
19. mai
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 20
>
x