Noe å glede seg til

Galantis til Jugendfest

Den svenske dj/produsent-duoen har tatt verden med storm. Nå er de klar for Jugendfest og spiller på Color Line Stadion fredag 18. august!

Gjett om vi gleder oss! Superduoen Galantis har tatt verden med storm med sanger som "No Money" og "Peanut Butter Jelly". De har i løpet av de siste årene skutt frem som et av verdens største djs/produsenter.

Gruppa består av ingen ringere enn Christian "Bloodshy" Karlsson fra Miike Snow og Linus Eklöw aka Style of Eye, og de beveger seg i landskapet electro-house, dance-pop og progressive house. I 2015 slapp de albumet "Pharmacy", som bl.a. inneholder singler som "Runaway (U & I)", "You" og "Peanut Butter Jelly", som begge har vært gigantiske hits siden den ble sluppet.

Sangen "No Money" har over 392 millioner avspillinger på Spotify og "Runaway (You and I)" har utrolige 314 millioner avspillinger! Galantis har drøye 13 millioner lyttere på Spotify i måneden. 

Fredag 18. august står Galantis på scena på Color Line Stadion under Jugendfest 2017 - dette blir fest, fest og atter fest!

Dette høydepunktet kan du ikke gå glipp av!

Billetter kjøpes HER

Jugendfest
Fredag 18. august
Scene: TBA
Konsertstart: TBA
>
x