Noe å glede seg til

Fotballkveld og quiz med Drillo og Scheie (utsolgt)

Gjør deg klar for en uforglemmelig kveld med fotballprat, intervjuer og fotballquiz med to av landets største sportsprofiler - Drillo og Arne Scheie på Terminalen torsdag 11. mai!

Disse gutta trenger nesten ingen introduksjon; Drillo ledet landslaget i vår storhetstid, den gang Norge var rangert som nr. 2 (!) på FIFA-rankingen og slo selveste Brasil i VM i 1998. Han er også viden kjent for sine geografikunnskaper. Arne Scheie er et ikon fra NRK-sporten, og er kjent for sine dybdekunnskaper innen fotball, skihopp og andre idretter. Hver for seg er disse gutta en opplevelse, men sammen er de dynamitt av kunnskap, opplevelser og gode historier!

Fotballprat
Sunnmørspostens Stig Vågnes tar en uformell prat med Drillo og Scheie om historiske hendelser, nåtid og fremtid. Garantert god stemning!

Quiz
Gutta har selv plukket ut sine favorittspørsmål innen fotball, øvrig sport og geografi. Her vil det være både enkle og vanskelige spørsmål, men i tillegg har de krydret det hele med det lille ekstra som gjør at dette blir en morsom opplevelse!

Få med deg gjengen og delta på tidenes fotballkveld/-quiz med meget kredible verter!

Premie: VIP-bord for seks personer på valgfri Aafk-hjemmekamp inkludert middag og kampbillett

Dørene åpner kl 19
Eventstart ca kl 20
Quizstart ca kl 21
ID: 20

Maks 6 personer per lag
Pris per bord: 990,- (165,- per pers)
UTSOLGT

Fotballkveld & Quiz
11. mai
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 19
Eventstart ca kl 20
Quizstart ca kl 21
ID: 20
>
x