Noe å glede seg til

Den store Sommeretterfesten på Terminalen

​Etter at konsertene er ferdig på Giske er det bare å komme seg raskt tilbake til byen og inn på Terminalen for å få med seg årets etterfest. P3-jentene Christine Dancke og Marie Komissar har med seg feite gjesteartister og overraskelser.

Ikke gå glipp av denne! Tør vi minne om afterpartyet i fjor hvor blant annet Karpe Diem var på scenen sammen med Christine og Izabell? Se videoen HER

Marie Komissar & Christine Dancke (DJs)

Marie Komissar

Parallelt med at en rekke norske klubbkonsepter og produsenter sprenger taket for hva vi trodde norsk musikk kunne være; varmt, frekt, sexy og sensibelt, har noen få utvalgte i radioverdenen vært pådrivere for mye av det samme. P3-programleder og pådriver bak de suksessfulle klubbkonseptene Cloudbusting og Frekk + Freidig er en av de. Hun har en smooth smak det virkelig skimrer av.

På radio er hun statskanalens garantist for den mjukeste housen og R’n’B, men ute i natta drar Marie på.

Christine Dancke

Norges viktigste DJ? Christine Dancke er popelsker, programleder og en av Norges største radiostjerner. I tillegg har hun et lørdagsshow på NRK P3, som tar klubbmusikk i alle former på alvor, og hun har spilt alle avskygninger av klubbmusikk på alle steder du kan tenke deg å finne et dansegulv i Norge. Få kan lage stemning slik Christine kan, og hun er en av landets viktigste ambassadører for klubbmusikk i Norge.

Åpent 23-03

ID: 20

CC: 249,-

Billetter kan kjøpes her: https://tikkio.com/tickets/2736-den-store-sommeretterfesten-terminalen

Sommeretterfesten
1. juli
Terminalen Byscene
Åpent 23-03
ID: 20
>
x