Noe å glede seg til

Daniel Kvammen til Terminalen

Med ny musikk i kjømda skal det selvfølgelig også spilles live. Fredag 10. mars inntar den kritikerroste geilingen Daniel Kvammen Terminalen!

Etter et eventyrlig debutår i 2015, hvor det tre ganger Spellemann-nominerte debutalbumet «Fremad i alle retninga» og monsterhiten «Du fortenar ein som meg» plasserte Daniel Kvammen for alvor på det norske musikkartet, er det nøyaktig to år senere klart for mer Kvammen i monitor.

Med et hundretalls konserter i hele Norge, deriblant utsolgte klubbkonserter og kritikerroste opptredener på Øyafestivalen, Slottsfjell, by:Larm, Pstereo og en rekke andre festivaler, har Kvammen og hans fantastiske band opparbeidet seg et svært så solid rykte.

Geilingen har vokst seg fra en litt introvert singer/songwriter til å bli en karismatisk, energisk og engasjerende popsanger. Og med sitt nye låtmateriale vil euforien nå nye høyder i 2017. Første smakebit på Kvammens kommende album er singelen «Me dansar ikkje for moro skyld», som ble valgt ut til Ukas låt av NRK P3 og samtidig også listet på NRK P13.

Kvammen og produsent Even Ormestad har kokt i hop et herlig brygg på det kommende albumet «Vektlaus", hvor soundet har tatt en mer elektronisk retning enn på debutalbumet.

Med blant annet klubbkonsert på Rockefeller og festivaljobber på Øyafestivalen og Vinjerock i kjømda, er det duket for et strålende Kvammen-år i 2017. 

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID:18

Pris: 299,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/2175-daniel-kvammen-terminalen

Foto: Kim Jacobsen

Daniel Kvammen
10. mars
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 18
>
x