Noe å glede seg til

Terminalen Unplugged // SOFYE

​Vi inviterer til første utgave av Terminalen Unplugged, med SOFYE på scena, lørdag 18. mars.

Terminalen Unplugged er en konsertserie der vi med stolthet presenterer den undergrunnsmusikken vi har aller mest tro på. Du vil møte unge artister, lokale artister, fremadstormende artister og omreisende artister i en helt annerledes og intim setting. I denne konsertserien vil du høre alt fra akkustisk indie og myk rock til jazz og samtidsmusikk.

SOFYEMed en unik teft for gode melodier og sterke tekster har bergensbaserte SOFYE (Elin Sofye Rabbevåg) blitt omtalt som en krysning av artistene Laleh, Veronica Maggio og elektroduoen Niki and The Dove. Debutalbumet hennes «There`s gotta be more» fikk god omtale i media og flere av låtene ble listet på radiokanaler landet rundt.Tidligere har SOFYE sluppet en rekke singler som har blitt spilt på kanaler som P3, P1 og P13. Låten «The wheel» ble blant annet kåret til «månedens singel» av Natt og dag magasinet i Bergen. P3-redaksjonen har tidligere beskrevet SOFYE som et stort poptalent. Programlederne i programmet Stjernepose (P13) har også fått øynene opp for SOFYE`s særegenhet og omtalte hennes singel «Born to be» som «storslagen pop på et meget høyt nivå».

4 november 2016 slapp SOFYE singelen «A foreigner» som første i rekken fra sin kommende EP. Låten har allerede rukket å blitt spilt på både P3 og P1 samt fått spilletid på en av Sveriges største radiokanaler. EP`en spilles for tiden inn i Broen studio i Bergen (Silja Sol, Alfred Hall, Electric Eye, The Megaphonic Thrift) og slippes våren 2017.
SOFYE har mye live-erfaring og tidligere spilt på scener som Lille Ole Bull, Røkeriet/Verftet (BT-prisen,) Tall Ship Races, Biblioteket bar, Kvarteret, Hulen, musikkfest i Bergen, Ricks, Uhørt, Stordfest, Skjærgårds music & mission festival, THE THIEF unplugged, Parkteateret, Chagall og flere andre steder rundt omkring i Norge. Hun har også turnert i Afrika (Kapp Verde) og ble plukket som en av to norske artister til å spille på «Artists in the plus» sin festival i London i 2015.

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 18
x