Noe å glede seg til

Terminalen Unplugged // Kari Harneshaug

​Vi inviterer til Terminalen Unplugged med Kari Harneshaug på scena fredag 21. april.

Terminalen Unplugged er en konsertserie der vi med stolthet presenterer den undergrunnsmusikken vi har aller mest tro på. Du vil møte unge artister, lokale artister, fremadstormende artister og omreisende artister i en helt annerledes og intim setting. I denne konsertserien vil du høre alt fra akkustisk indie og myk rock til jazz og samtidsmusikk.

Kari Harneshaug

Med sin genuine og bunnsolide fremtreden er Kari Harneshaug en artist som omtales som en skjult skatt i musikk-Norge. Debutplata Early Morning Memories (2012) ble anmeldt til ”en av årets beste debuter”, og andreplata 7th Day Saviour (2013) ble kalt ”en bunnsolid oppfølger”. I februar 2016 gav Kari ut sin tredje plate, We Were Closer to the End, og viser en artist i konstant utvikling. Plata ble spilt inn med stor kreativ frihet og spesielt var også at publikum ble invitert inn for å observere prosessen. Famous Last Words omtalte plata som "Early contender for album of the year", og Sunnmørsposten lirte også av seg store ord: ”Karis tredje album viser en egenrådig artist med bøttevis av talent som viser klasse og bekrefter sitt musikalske ståsted der ingen andre norske artister er akkurat nå”.

Kari Harneshaug har tatt publikum med storm på de fleste klubbscener i Norge, samt spilt på festivaler som Pstereo, Øyafestivalen, Feminalen og Trondheim Calling. I vår turnerer hun Norge og besøker Terminalen fredag 21. april.

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 18

CC: 100,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/2259-terminalen-unplugged-kari-harneshaug

x