Noe å glede seg til

Summerparty med Las Ketchup, Paradisio & Sunblock

Artistene bak 3 av de største sommerhitene de siste årene kommer for å lage tidenes sommerfest på Terminalen fredag 23. juni!

LAS KETCHUP / The Ketchup Song 

Det er bare å begynne å øve inn dansen til "The Ketchup Song"! Den spanske jentegruppen Las Ketchup består av de fire søstrene Muñoz fra Córdoba. De er døtre av en spansk musiker, Juan Muñoz, som er kjent under kallenavnet El Tomate. Las Ketchup hadde suksess med sommerlåten «Aserejé!» for de fleste kjent som «The Ketchup Song» i 2002. I 2006 deltok de i Eurovision Song Contest med låten «Bloody Mary». Las Ketchup vil garantert skape både allsang og alldans på Terminalen denne kvelden.
https://www.youtube.com/watch?v=AMT698ArSfQ

PARADISIO / Bailando
Vi har også invitert med den belgiske eurodancegruppen Paradiso, som slo igjennom i 1997 med sangen «Bailando». Dette ble en kjempehit verden over, spesielt i Europa. Singelen solgte totalt sett over 5 millioner plater. Den toppet hitlistene i både Norge, Sverige, Danmark, Finland og Italia. I Frankrike solgte den over 550 000 plater og ble nummer 4. I Norge var den den inne på VG-lista i tolv uker, og toppet lista i fem av de. Andre kjente sanger av gruppen er blant annet «Un Clima Ideal» (1995), «Bandolero» (1996) og «Vamos a La Discoteca» (1997).
https://www.youtube.com/watch?v=xiWtqVtd1Oo

SUNBLOCK / I'll Be Ready
Også fra Sverige kommer Sunblock som debuterte med en eurodancecover på Baywatch-låten «I'll Be Ready». Det ble en stor suksess. Deretter gjorde de en cover på Robin Becks låt «For the Very First Time». I 2007 gjorde de en cover på Coronas hit «Baby Baby» fra 1995. Både «I’ll Be Ready» og «First Time» har toppet listene i England. Sunblock vil utvilsomt få frem sommerfølelsen hos de som besøker Terminalen denne kvelden.
https://www.youtube.com/watch?v=HbpyiiBxI_c

Den faste DJen til Paradisio spiller deilige sommerlåter etter konsertene.

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
DJ fra ca kl 00
ID: 20

Pris: 399,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/2659-summerparty-med-las-ketchup-bailando-terminalen

x