Noe å glede seg til

Sting / Color Line Stadion, Ålesund

Vi har gleden av å annonsere at Sting holder konsert i Ålesund 20. juni 2017 på Color Line Stadion. Billettsalget starter mandag 12. desember kl. 09.00.

I kjølvannet av Sting sitt svært etterlengtede og nylig utgitte rock/pop-album 57th & 9th, samt en rekke utsolgte konserter i Nord-Amerika og Europa, har Cherrytree Management, Live Nation, Momentium og AaFK gleden av å annonsere at en av vår tids aller største artister og mannen bak de verdenskjente låtene «Every Breath You Take» (The Police), «Fields of Gold» og «Englishman In New York», holder konsert i Ålesund 20. juni 2017 på Color Line Stadion.

- Vi er veldig stolte over å få besøk av en verdensstjerne av et slikt kaliber, og vi gleder oss enormt til en magisk junikveld på Color Line Stadion med en av vår tids aller største artister, forteller Ante Giskeødegård i Momentium.

Sting er kjent for å alltid levere spektakulære show. Han turnérer fortsatt verden over og det er stolte arrangører som nå kan annonsere at Sting besøker Ålesund som en del av sin 57th & 9th-turné.

57th & 9th-turnéen får Sting følge av et tremannsband som inkluderer hans trofaste gitarist Dominic Miller, samt Josh Freese (trommer) og Rufus Miller (gitar).

57th & 9th, som ble utgitt 11. november på A&M/Interscope Records, er Stings tolvte studioalbum som soloartist og hans første rock/pop-prosjekt på mer enn et tiår. Samlingen på ti låter representerer et bredt spekter av Stings musikalske uttrykk, fra den gitardrevne førstesingelen “I Can’t Stop Thinking About You” via den rå, Road Warrior-aktige symbolikken i “Petrol Head” til den storslagne “50,000.”

Albumet, som er produsert av Martin Kierszenbaum, ble spilt inn på kun et par uker sammen med Stings trofaste samarbeidspartnere Dominic Miller (gitar) og Vinnie Colaiuta (trommer) – i tillegg til trommis Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses), gitarist Lyle Workman og det San Antonio-baserte Tex-Mex-bandet The Last Bandoleros.

Det offisielle billettsalget til konserten starter mandag 12. desember kl. 09.00 på Tikkio.com. Det er fri aldersgrense på konserten.

OM STING: Komponisten, sangeren, skuespilleren, forfatteren og aktivisten Sting kommer fra Newcastle og flyttet til London i 1977 for å etablere The Police sammen med Stewart Copeland og Andy Summers. Bandet ga ut fem studioalbum, mottok seks Grammy Awards og to Brit Awards (tilsvarende vår Spellemannpris), og ble innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame i 2003.

Siden 1989 har Sting gitt ut 14 solo-album og mottatt ytterligere 10 Grammy Awards, to Brits, en Golden Globe, tre Oscar-nominasjoner, Billboard Magazines Century Award og MusiCares 2004 Person of the Year. Han er medlem av Songwriters Hall of Fame og har mottatt den prestisjefulle Kennedy Center Honors. I løpet av karrieren har Sting solgt nærmere 100 millioner album som soloartist og medlem av The Police.

Sting har hatt roller i mer enn 15 filmer og er forfatter av to bøker, deriblant New York Times-bestselgeren «Broken Music». Hans støtte til humanitære organisasjoner speiler hans kunstneriske virke og universelle appell. Sammen med konen Trudie Styler etablerte han i 1989 Regnskogfondet for å bidra til å beskytte verdens regnskoger og urbefolkningen som lever i regnskogsområdene.

KONSERTINFORMASJON
STING
20. JUNI 2017
COLOR LINE STADION

MOMENTIUM.NO / AAFK.NO / LIVENATION.NO / TIKKIO.COM

x