Noe å glede seg til

I Want It All - a Tribute to Queen

​Lørdag 4. mars tar Luffen Valle med seg sin hyllest til Queen, "I Want It All", til Terminalen Byscene og inviterer deg til en aften og reise i Queen sitt uttømmelige arkiv av fantastiske sanger.

Queen er gjennom år, tiår og nå genenerasjoner et av det mest markante og fullkommne poprockbandet i musikkhistorien. Queen live og studio er to forskjellige ting. Studioproduksjonene er vide kjent for sine fantastiske harmonier og særegenheter, dette i en låtrekke få kan vise til. Queen evner på en strålende og "enkel" måte å formidle sine signaturer live. Dette er noe historien har vist.

Queen var gjennom 80-tallet et av verdens desidert største stadionband. Dette befestet de med sin opptreden under Live Aid i 1985 og den legendariske konserten på Wembley i 1986.

IWIA gjennskaper den musikalske følelsen det kan være med å være på en Queen-konsert. IWIA formidler signaturene til Queen på en ydmyk og respektfull måte og har gjort det flere ganger med stor suksess.Låtutvalget til IWIA er hentet fra flere forskjellige av livekonsertene til Queen. Dette for å kunne gi vårt publikum - dedikert Queen-fan eller om du er en "hitrider" - A Night To Remember sammen med oss.
IWIA er Ålesundsbasert med musikere med lang erfaring på et høyt nivå.

IWIA er:
Luffen Valle - Vokal
Geir Nakken - Gitar / vokal
Jan Gunnar Åkre - Keyboard / vokal
Torger Lødemel - Trommer / vokal
Håvard Kvangardsnes - Bass / vokal

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 20
x