Noe å glede seg til

Hvitmalt Gjerde + Knekklectric

​Hvitmalt Gjerde er så gøy at det nesten føles ulovlig. Nå er bandet klare med sitt 3. album og fredag 28. april tar de turen til Terminalen sammen med Knekklectric!

Hvitmalt Gjerde
Hvitmalt Gjerde gir ut sitt tredje offisielle album, "Våken", 17. mars 2017, og ferier med releaseturné og kommer på Terminalen 28. april! Etter en rolig periode med stort fokus i øvingslokalet, er bandet nå klare for å rocke Skandinavia med nytt materiale! Musikknyheter har allerede anmeldt den kommende plata med 9/10, og sier blant annet "..et band som viser seg å være noe av det beste norsk musikk har og by på nå. "

Knekklectric
Knekklectric spiller finurlig progressiv rock med underfundige tekster på ålesundsdialekt, og har medlemmer fra band som Bloody Beach, Monstereo, Mahogni og Alexander von Mehren.

Siden oppstart i 2010 har de gitt ut demoen Demonstrasjon og fullengderen Ingenting å melde (2014) på sitt eget selskap. Stjernepose på P13 har gitt singelen "Stolpekontroll" godt med rotasjon og albumet "For mange melodia" kom ut på Tik 20. januar tidligere i år.

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 18

Pris: 199,-
Billetter: https://tikkio.com/tickets/2498-hvitmalt-gjerde-knekklectric-terminalen

x