Noe å glede seg til

Get Dancy!

​Det blir et gledelig gjensyn med et av Oslos mest populære klubbkonsepter lørdag 22. april. Gutta fra Get Dancy! inntar Terminalen og lager klubbfest slik som bare de kan.

Get Dancy! er et av Oslos lengstlevende og mest populære klubbkonsepter, og fyller måned etter måned Parkteatret på Grünerløkka til/(over) randen med danseglade mennesker. Musikalsk befinner de seg et sted mellom nydisko, house og euforisk popmusikk som garantert setter kroppen i bevegelse og får frem smilet. Deres klingende slagord har alltid vært «dans på deg brokk til indierock!» og selv om det kanskje ikke finnes empirisk dekning for at noe sånt har skjedd, ryktes det at disse lørdagene ført til minst en brukket ankel, en senebetennelse og utallige fysiske overanstrengelser på grunn av uhemmet og euforisk dansing. Vi kan ikke bare melde om negative og utmattende konsekvenser av Dancy-deltagelse, disse kveldene har også ført til en mengde highfives, kreative glowstick kreasjoner og ikke minst nye vennskap.

Du ønskes derfor velkommen uansett om du bare vil ha en fest, håper på å møte din neste store kjærlighet, vil sjekke ut ny (og gammel) fet musikk, ha en nattlig treningsøkt eller bare har lyst til å henge med oss.

Åpent 22-03
ID: 20

CC: 100,-
Kjøpes i døra eller her: https://tikkio.com/tickets/2074-get-dancy-terminalen

x