Noe å glede seg til

DJ Friendly

​DJ Friendly fyller Terminalen med deilige elektronika-toner som tar deg til steder du ellers bare finner i drømme på Terminalen fredag 24. februar.

DJ Friendly, Erik Eriksson (49) fra Stavanger, hadde sin siste sending på NRK P3 lørdag 9. januar etter hele 18 år bak miksepulten. Han fikk sparken fra NRK og på kort tid hadde Facebook-gruppen «Let the DJ play, he is friendly» nærmere 13.000 medlemmer og bombarderte alle medier og NRK med protester. Til ingen nytte. Til gjengjeld har NRK merket stor pågang fra irriterte lyttere.

Ordet vennlig (friendly) er DJ Friendlys varemerke. Gjennom 19 år har han spilt elektronisk danse- og avslapningsmusikk med stadig større tilhengerskare. Med sin myke stemme og Stavanger-dialekt har han alltid vært først med det siste og presentert alt i en rolig og engasjerende form. Han var blant annet kåret til årets DJ under Radiodagene 2006. Fortsatt, har det med å ligge langt foran de fleste andre djs og var den første til å spille navn som Röyksopp og Kygo lenge før de fikk kommersiell suksess.

Heldigvis er han ikke borte. Vi inviterer hele Ålesund til elektroniske hjerterytmer og en herlig fest som du garantert ikke kan la være å danse til!

Åpent 22-02

ID: 20

CC: 100,-

Kjøpes i døra eller her: https://tikkio.com/tickets/2206-dj-friendly-terminalen

x