Noe å glede seg til

Club40 med Pat Sharp

​Alle 40+ - Vi gjentar suksessen fra i fjor, og knaller til med en ny kveld helt for oss selv. Vi reserverer fredag 26. mai til de som endelig er ferdig med de harde 30åra! Og det store 80-tallsidolet Pat Sharp kommer for å styre musikken.

I baren setter vi også opp de gode gamle drink-klassikerne på menyen. Noe nytt, noe gammelt — alt dansbart og/eller drikkbart. Og, det som skjer mellom Terminalens vegger denne kvelden, det blir et evig mysterium for omverden. For du vet, man har ikke helt lært seg å feste før man har passert 40.


Selveste Pat Sharp stiller som DJ!
På 80- og tidlig 90-tallet var Pat Sharp en stjerne på linje med de største pop-idolene. Han trollbandt millioner over hele Europa med sine daglige musikkshow på SKY Channel. Pats popularitet i Norge var til å ta og føle på – ungdomsbladene publiserte stadig posters med den kjekke briten.
I dag driver Pat Sharp firmaet Sharpsell, blant annet lager jingler for radio og TV. Han er en ettertraktet DJ, spesielt på retro-pregede arrangement. Denne kvelden har du mulighet til et sjeldent gjensyn med den når han kommer til Terminalen og spiller et herlig utvalg de beste partyhitsa fra 80- og 90-tallet.

Ta med gode venner og noen sko som tåler litt juling. Det skal danses!

Dørene åpner kl 22
ID: 40

CC: 100,-
Forhåndkjøpes her: https://tikkio.com/tickets/2394-club40-med-pat-sharp-terminalen

x