The Dogs

​Etter at mange av dere så de varme opp for Kvelertak i oktober er det med stor glede vi kan fortelle at The Dogs returnerer til Ålesund på nyåret.

Med et nytt album i bagasjen er det en kampklar frontmann Kristopher Schau som inviterer til en helaften på Terminalen fredag 31. mars i forbindelse med releasen på deres nyeste album "Death By Drowning".

"Digg scene, digg backstage, proff arrengør. Kult at dere har fått opp et sted som funker så til de grader bra her oppe, synes jeg! Blir fjerde gangen jeg er innom på et år, så nå er det jo nesten som en slags hjemmebane. Desto større grunn til å se hvor mye kaos byen og bygget tåler. Vi får sette maskina på fullt og bare se hvor det tar oss." - Kristopher Schau

The Dogs har de siste årene tatt steget opp fra garasjen og blitt et av Norges største rockeband. Bandet har turnért kontinuerlig både på klubber og festivaler i hele Skandinavia og har, med over 150 konserter bak seg de siste to årene, befestet seg som et av de beste livebandene landet har å by på.

Enda mere imponerende er kanskje produktiviteten. Kun 9 måneder etter at albumet "The Tears Are Voodoo" ble sluppet til et regn av 5’ere i norsk presse i 2014, slapp Oslobandet sitt tredje album "Black Chameleon Prayer" i januar 2015. Om starten på året var godt så skulle det vise seg å bare bli bedre og bedre. Little Steven mente de hadde laget det foregående årets beste låt, og "Black Chameleon Prayer" ble belønnet med enda rausere terningkast enn forgjengeren. I tillegg rakk altså bandet å spille tett oppimot 100 spillejobber over hele Norge, og opptrådte på alt fra Lindmo til Gullfisken og God Morgen Norge. Album nr 4, "Swamp Gospel Promises", kom i begynnelsen av 2016 også til strålende anmeldelser. Neste år slipper de sitt femte album "Death By Drowning", og det er ingen grunn til å forvente noe mindre denne gangen.

Vi gleder oss til å få besøk av bandet igjen, denne gang i forbindelse med releaseturnéen av det nye albumet.

Dørene åpner kl 20

Konsertstart ca kl 21.30

ID: 18

Pris: 249,-

Billetter: https://tikkio.com/tickets/1800-the-dogs-terminalen

The Dogs
31. mars
Terminalen Byscene
Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 18
>
x