Sondre Justad

Ektefølt og energisk er stikkord for en typisk Sondre Justad-konsert. Nå er Lofot-sjarmøren klar for Jugendfest 2017 lørdag 19. august!

Noen artister tar publikum med storm fra første øyeblikk. Låtskriveren og artisten Sondre Justad fra Lofoten har på kort tid blitt en av Norges mest populære og ettertraktede artister. Dagbladet har beskrevet ham som «popens nye wonderboy». De siste årene har Justad tilsynelatende vært overalt, og hans ektefølte tekster og energiske og hudløse tilstedeværelse i musikken har gjort ham til en artist som betyr mye for mange.

Siden debuten med singelen «Nu har du mæ» sommeren 2014 har det gått slag i slag, med utsolgte konserter og festivaljobber land og strand rundt. Debutalbumet «Riv i Hjertet» lå hele 13 uker på albumlista og både P1 og P3 har hatt låtene hans på sine spillelister. Låter som "Riv I Hjertet", "Klar Ikke Pust", "Det E Over", «Tilbake", "Tett Inntil Mæ» eller "Lovte Dæ", har alle blitt mye spilt på radio og blitt streamet millioner av ganger. Han vært en hyppig gjest både radio og på populære TV-program som Senkveld, Lindmo, og VG-Lista Topp 20.

  • «Snakk om å innfri. Sondre Justad er allerede popstjerne.» -Aftenposten
  • «Sondre Justad lager pop som pop skal lages.» -Dagsavisen
  • «Popens nye wonderboy.» -Dagbladet
  • «Sondre Justad kan løfte norsk pop inn i en ny tidsalder.»-Avisa Nordland

Justad er også regnet som en som virkelig kan kunsten å sette et publikum i kok, og det er grunn til å forvente at opptreden hans på Color Line Stadion kan bli et stort høydepunkt for mange.

Billetter kjøpes HER

Foto: Bjørnar Øvrebø

Jugendfest
Lørdag 19. august
Scene: TBA
Konsertstart: TBA
>
x