Oral Bee

​I 15 år var alle dører i norsk musikkbransje stengt for Oral Bee. Nå holder han utsolgte konserter og står på plakaten til landets største festivalen. Fredag 12. mai kommer rapperen til Terminalen!

Oral Bee nyter en suksess som få ville gjettet for noen år siden. Han har hatt utsolgte konserter over hele Norge, og en strøm med radiosingler. Hans nyeste singel «Høyt Over Oslo» med artisten Morgan Sulele, har over en million streams. Daglig har den 50.000 lyttere på Spotify og antall lyttere øker dag for dag.

Artistens første singel «Penger» kom ut i år 2000 og førte til at han raskt ble landets mest forhatte rapper med sin pimped out West Coast-stil. Gjennom årene har han bygd seg opp en hardcore fanbase ved å holde seg tro til west coast-formelen. Selvbiografien til Oral Bee, Livet til en norsk boss, kom ut på Kontur forlag i 2013 og ble kalt «Et spesielt stykke norsk kulturhistorie» av Dagens Næringsliv. Boka ble kjøpt inn av Kulturrådet, og den er nettopp utgitt i paperback.Høsten 2016 var Oral Bee «husrapper» på programmet Verdens Rikeste Land på NRKP3, med en ny låt hver uke. Han står også bak den bunnsolide og populære podcasten Lotion og Smedstad, og de har over 10.000 nedlastninger månedlig.

Sammen med Big Ice og Mr. Pimp-Lotion startet han produksjonsteamet Da Playboy Foundation, som har produsert musikk på over 50 amerikanske rap-utgivelser. I 2004 fikk de gullplate i USA for bidrag på Baby Bash-albumet Tha Smokin Nephew.

Dørene åpner kl 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 18
Oral Bee
12. mai
Terminalen Byscene
Dørene åpner 20
Konsertstart ca kl 21.30
ID: 18
>
x