Kygo

Den norske stjerne-DJen Kygo er en av årets headlinere og avslutter lørdagen på Jugendfest.

Kygo er en norsk «soveromsprodusent» og piano-vidunder som har på rekordtid blitt en av de aller største stjernene på tropical house-himmelen. Han ble kåret til Spoitfy’s Breakout Artist i 2015. Gigahits som «Firestore (feat. Conrad Sewell)» og «Stole The Show (feat. Parson James)» fikk gull og platina i 16 forskjellige land, og han ble en av de artistene som raskest nådde en milliard (!) streams på Spotify.

Kygo’s første album, Cloud Nine, debuterte på 1. plass på iTunes Dance Album Charts og 1. plass på Nielsen Soundscan’s Electronic Albums chart. Kygo opptrådte første gang på amerikansk TV på The Late Late Show With James Corden, der ha fremførste en akustisk versjon av «Stole The Show (feat. Parson James)».

Han har også opptrådt på Good Morning America, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon og The Ellen DeGeneres Show. I 2016 spilte han under avslutningsseremonien i OL i Rio med låten «Carry Me (feat. Julia Michaels)».

I tillegg har Kygo vært på forsiden av Billboard Magazine, Haute Living Magazing og blitt skrevet om i USA Today, The Wall Street Journal, Rolling Stone, LA Times, Forbes, Entertainment Weekly, Nylon, Huffington Post for å nevne noen.

Han har spilt for et utsolgt Barclay Center i New York og, nylig, på The Hollywood Bowl hvor han headlinet to show etter hverandre.

Nå er han aktuell med en ny låt sammen med Selena Gomez «It Ain’t Me».

Ikke gå slipp av muligheten til å se Kygo på Jugendfest. Lørdag 19. august avslutter han festivalen!

Billetter til Jugendfest kjøpes HER

Jugendfest
Lørdag 19. august
Scene: TBA
Konsertstart: TBA
>
x