Gabrielle

Under Jugendfest 2015 beviste Gabrielle nok en gang at hun som scenepersonlighet er nesten i en egen liga her til lands. Nå kommer hun med nytt materiale og tar turen til Jugendfest fredag 18. august!

Gabrielle tok Norge med storm med sin første låt, «Ring Meg» i 2011. Låten solgte til 10x platina. Da hun fulgte opp med «Bordet», var det ingen tvil – Gabrielle Leithaug hadde kommet for å bli. 5 av 10 albumspor gikk rett inn i rotasjon på landets største radiokanaler og hun ble spellemannsnominert i kategoriene «Årets Hit», «Årets innovatør» og «Årets Nykommer».

Gabrielle har bevist at det er mulig å lage fengende og hardtslående urban popmusikk på bergensk. Etter debutalbumet fortsatte hun å imponere både fans og media med låtene «Fem Fine Frøkner», «Mer» og «Mellom Skyene».

Gabrielle tok et år «fri» fra offentligheten, og har brukt tiden til å være i studio for å lage nye ting. Dette har resultert i ny fantastisk musikk, som er produsert i Stockholm og Oslo. Gabrielle slipper en ny singel hver siste fredag i måneden, og starter 27. januar med singelen «Vekk Meg Opp».

På tampen av 2016 har også SKAM bidratt til å løfte Gabrielle til nye høyder i Sverige (og tildels Danmark). I Sverige ligger «Fem Fine Frøkner» nå på 7. plass på Spotifylista (!), noe som medfører max push fra Spotify sin side, også på de nye låtene, og stor interesse fra media. Dette gir et perfekt utgangspunkt for ny musikk og nye konserter.

Gabrielle er en energibombe i særklasse, og vi gleder oss enormt til å se henne spille både nytt materiale og gamle hits på Color Line Stadion under Jugendfest!

Billetter: https://tikkio.com/tickets/1381-jugendfest-2017

Jugendfest
Fredag 18. august
Scene: TBA
Konsertstart: TBA
>
x